top of page

Specialist in verduurzamen

MijnBedrijfEnergieZuinig (MBEZ) zorgt voor het ontwerp, de uitvoering en oplevering van uw duurzame energievoorziening. Onder onze begeleiding werken verschillende gerenommeerde installatiebedrijven nauw samen om uw bedrijf te verduurzamen. Dat is van niet onderschatte waarde voor het succesvol zijn van onze projecten en technische dienstverlening. 

 

Onze uitgebreide kennis van klimaatinstallaties, bouw- en energietechniek, zorgen voor zeer innovatieve oplossingen die u niet snel ergens anders tegen zult komen in de markt.

Samen met MBEZ profiteert u van de volgende voordelen:

Maatwerk

Niet één bedrijfsgebouw is hetzelfde.  Er is altijd maatwerk vereist voor de verduurzaming van een kantoor, bedrijfspand of verenigingsgebouw. MBEZ werkt samen met de beste leveranciers en installatiebedrijven. Met onze kennis en ervaring met grote duurzame installaties, van ontwerp tot beheer, zijn wij in staat de beste passende oplossing voor uw bedrijf te realiseren. Uw belang staat voorop. 

Ontzorgen en begeleiden

Ieder project wordt turn-key opgeleverd. Onder onze zeer ervaren leiding worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. U heeft uiteraard één aanspreekpunt en u wordt gedurende het proces geïnformeerd over de voortgang. 

Hoogste rendement & goed werkklimaat

In ons ontwerp van uw duurzame installatie gaan we uit één integraal werkend systeem. Alle benodigde bouwkundige aanpassingen en installaties zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Ook krijgt het werkklimaat de benodigde aandacht. Wij zijn meester in het afstemmen van bestaande en nieuwe technieken, dat resulteert in het hoogst haalbare rendement. We streven naar zo laag mogelijk energiekosten of te wel Nul-op-de-meter, zodanig dat uw investering zo snel mogelijk wordt terugverdiend.

We doen wat is beloofd

Uw project eindigt niet na oplevering. Wij gaan een stap verder, want we vinden het belangrijk dat de beloofde resultaten ook worden gehaald. Vaak zijn er extra werkzaamheden vereist om uw nieuwe installatie in te regelen voor een optimaal resultaat. Met ons unieke dashboard zijn we in het staat het hele systeem en energieverbruik nauwkeurig te meten en te monitoren.

bottom of page