top of page

Adviseur verduurzaming gebouwen nodig?

Steeds meer ondernemers nemen maatregelen om hun bedrijf duurzamer en energiezuiniger te maken, want in 2050 moeten alle gebouwen in Nederland energieneutraal zijn. Sommige partijen hebben hogere ambities en willen nog sneller. Een enorme opgave. MBEZ heeft diverse partijen mogen begeleiden bij verduurzaming van gebouwen.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn tot verduurzaming van uw bedrijfsgebouw en heeft u advies nodig, neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar een tijdelijke adviseur oftewel wilt u een adviseur inhuren (zzp), dan is dat ook mogelijk.

 

Advies verduurzaming gebouwen

Als Senior Adviseur Verduurzaming helpt Richard de Vos gemeenten, commerciële vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen bij het verduurzamen van de vastgoedportefeuille. Hij is bekend in de energiewereld en beschikt over uitgebreide kennis en ervaring. Hij is in staat om op verschillende niveaus binnen uw organisatie als sparringpartner te fungeren.

 

Wat kunt u verwachten:

  • De huidige situatie wordt in kaart gebracht, zoals energiegebruik, energielabels, duurzaamheidslabels, verduurzamingsstrategie en dergelijke.

  • Ondersteuning bieden bij het vaststellen van de ambities en randvoorwaarden.

  • Het bepalen van een verduurzamingsstrategie. Een concreet plan voor verduurzaming van uw gebouw (of gebouwen) wordt uitgewerkt. Als opdrachtgever wordt u zo meegenomen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

  • Het resultaat is een helder, doordacht plan, dat goed aansluit bij onze aanpak. 

bottom of page