top of page

Stappen naar 'Nul op de meter'

Wilt u met uw bedrijf naar ‘nul op de meter’ dan ondersteunen wij het volledige proces om dit te bereiken. Ons stappenmodel laat duidelijk zien wat de verschillende projectfases zijn. U kunt starten met het Energieplan. Daarna besluit u of u verder gaat met het project en in welke vorm. Wij adviseren en begeleiden u zorgvuldig tijdens dit traject. De belangrijkste stappen worden toegelicht:

1. Energieplan

Met ons professionele Energieplan weet u direct wat de mogelijke energiebesparingen zijn voor uw bedrijf. Op welke wijze uw bedrijf van het gas af kan en/of 'nul op de meter' kan bereiken. Ons Energieplan bevat een aantal innovatieve oplossingen en bijbehorende investeringen. Ook geven we aan welke subsidies en fiscale regelingen mogelijk zijn.

Nadat u het rapport heeft ontvangen kunt u besluiten verder te gaan met het project.


 

1. Energieplan
2. Uitvoering

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het project gefaseerd of volledig turn-key opleveren. U wordt volledig ontzorgd. Wat houdt dat concreet in:

  • U heeft één aanspreekpunt.

  • Alle berekeningen en ontwerpen worden nader uitgewerkt. 

  • In overleg met u maken we een planning van de werkzaamheden. Op vaste momenten wordt u op de hoogte gebracht van de status. Wij zorgen dat alle werkzaamheden binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd.

2. Uitvoering
3. Oplevering & monitoring

Uw project wordt zorgvuldig opgeleverd. We controleren alle opgeleverde werkzaamheden en of alle installaties naar verwachting functioneren. MBEZ zorgt in de laatste fase voor het finetunen van uw nieuwe installatie(s), dat is van groot belang voor een maximale energieprestatie.

We doen wat is beloofd!

 

Met onze unieke dashboard monitoren we de werking en de energieprestaties van uw systeem. De energiebesparingen zijn direct inzichtelijk en aantoonbaar.

 

Uw bedrijf is EnergieZuinig!

 

3. Oplevering
bottom of page